درخت تو گر بار دانش بگيرد              به زير آوري چرخ نيلوفري را

لطفا جهت بازديد سايت از مرورگر  نسخه 11 استفاده كنيد

رسالت مجتمع آموزشي دخترانه آفرينش

با توفيقات باريتعالي برآنيم كه  از طريق آموزش همه جانبه و در محيطي پرتلاش، با نشاط و متعادل،دانش آموزاني انديشه‎ورز، اجتماعي، مسئوليت‎پذير، متكي به نفس و در نهايت با ايمان تربيت كنيم.

بياموزيم تا رشد كنيم، رشد كنيم تا بياموزيم

اهداف آموزشي

پرورش دانش آموزان متفكر ، خلاق و پژوهنده

بهره برداري از فناوريهاي نوين در آموزش

افزايش انگيزه و عمق يادگيري و ياد دهي

فراهم كردن انواع شيوه هاي آموزشي براي استعداد ها و گرايش هاي مختلف

توانمند كردن دانش آموزان در به كارگيري علم و به دست آوردن آن

علاقمندي بيش تر دانش آموزان به درس، مدرسه و كلاس و در نتيجه ارتقاي علمي

فراهم سازي فضاي آموزشي مناسب و سودمند براي يادگيري

ويژگيهاي آفرينش

داشتن مديران، كاركنان و معلمان مجرب و كار آزموده و دلسوز . آنها درك مي كنند كه دانش آموزان مي توانند به لحاظ يادگيري ، رشد ، احساسات ، عواطف و هوش هيجاني متفاوت باشند . لذا تلاش مي كنند ، تا تدريس و ابزار آن را به گونه اي طراحي كنند كه احتياجات دانش آموزان را متناسب با شرايط و ويژگي آنها در حد امكان برآورده سازد .

توجه به دانش زبان انگليسي دانش آموزان يكي از عمده ترين ملاك هاي موفقيت در عرصه رقابت هاي علمي در جهان امروز تلقي مي شود . لذا در مدارس موفق ، هماهنگ نمودن محتواي آموزش زبان انگليسي با كتب درسي علوم پايه ( به شيوه ي آموزش دو زبانه ) مورد تأكيد است .

توجه به زبان فرانسه از جمله اقدامات جدي اين مركز است .در مجتمع آموزشي آفرينش ضمن هماهنگ شدن با الگوهاي مفيد آموزشي سفارت فرانسه در ايران و تأمين كتب و محتواي مناسب ، از طريق اساتيد تراز اول و متخصص ، گامي موثر در ايجاد فرصت جديد به دانش آموزان برداشته شود .

آفرينش بعنوان يك مدرسه غير دولتي موفق ، كلاسهاي كنكور و آموزش المپيادهاي علمي در صدر فعاليت ها قرار دارد و همچنين به درس كامپيوتر با محتواي مباني تا پيشرفته(ICDL) و ساخت كليپ و پاورپوينت و آموزش فتوشاپ به عنوان ابزار تقويت و تسهيل كننده يادگيري نگاه مي كند .

يك مجموعه موفق و استاندارد ، به بازي و ورزش دانش آموزان توجه ويژه مي كند . در مجموعه آفرينش ، با احداث سالن ورزشي سر پوشيده و محوطه وسيع ، فرصت مناسب جهت آموزش شاخه هاي مختلف ورزشي و تمرين مسابقات فراهم شده است .

يك مجموعه موفق هوشمند چون آفرينش داراي كلاس هاي استاندارد با نور كافي و امكان دسترسي به ابزار كمك آموزشي چون ويدئو پروژكشن ، كامپيوتر ، ضبط و وسايل صوتي و تصويري كه شرط لازم براي انجام يك فعاليت اثر بخش است مي باشد .

وجود كتابخانه مجهز ، واحد سمعي بصري، كارگاه حرفه و رياضي ، آزمايشگاه مجهز سالن آمفي تئاتر ، سايت كامپيوتر با امكان شبكه و اينترنت  پرسرعت در دسترس كليه دانش آموزان ، به اثر بخشي هر چه بيشتر يادگيري در اين مركز كمك كرده است

آفرينش مجموعه اي شاد ، پويا و پر از انرژي و شادابي است . در اين مجموعه كليه مراسم ها و فعاليت هاي گروهي ، با هماهنگي و هدايت مسئولين و مربيان و مشاوران مقاطع بطور كاملاً نوآورانه و خلاق توسط دانش آموزان اجرا مي شود .

ماحصل تلاش آنها ، همه ساله كسب رتبه هاي بي شمار در مدرسه ، منطقه اي و استان است:

شهرك غرب - بلوار شهيد فرحزادي  -خيابان شهيد مهدي عباسي اناري

تلفن :3-88699321

پست الكترونيكي : afarinesh_sch2 @yahoo com

امكانات اين سايت تماماً متعلق به مجتمع آموزشي آفرينش دارد و هر گونه تقليد و كپي برداري از آن ، مشمول پيگرد قانوني مي شود .