درخت تو گر بار دانش بگيرد              به زير آوري چرخ نيلوفري را

بهار علم و دانش خجسته باد

بازديدكنندگان عزيز لطفا جهت بازديد سايت از مرورگر  نسخه 11 استفاده كنيد

رسالت مجتمع آموزشي دخترانه آفرينش

با توفيقات باريتعالي برآنيم كه  از طريق آموزش همه جانبه و در محيطي پرتلاش، با نشاط و متعادل،دانش آموزاني انديشه‎ورز، اجتماعي، مسئوليت‎پذير، متكي به نفس و در نهايت با ايمان تربيت كنيم.

بياموزيم تا رشد كنيم، رشد كنيم تا بياموزيم

اهداف آموزشي

پرورش دانش آموزان متفكر ، خلاق و پژوهنده

بهره برداري از فناوريهاي نوين در آموزش

افزايش انگيزه و عمق يادگيري و ياد دهي

فراهم كردن انواع شيوه هاي آموزشي براي استعداد ها و گرايش هاي مختلف

توانمند كردن دانش آموزان در به كارگيري علم و به دست آوردن آن

علاقمندي بيش تر دانش آموزان به درس، مدرسه و كلاس و در نتيجه ارتقاي علمي

فراهم سازي فضاي آموزشي مناسب و سودمند براي يادگيري

ويژگيهاي آفرينش

داشتن مديران، كاركنان و معلمان مجرب و كار آزموده و دلسوز . آنها درك مي كنند كه دانش آموزان مي توانند به لحاظ يادگيري ، رشد ، احساسات ، عواطف و هوش هيجاني متفاوت باشند . لذا تلاش مي كنند ، تا تدريس و ابزار آن را به گونه اي طراحي كنند كه احتياجات دانش آموزان را متناسب با شرايط و ويژگي آنها در حد امكان برآورده سازد .

توجه به دانش زبان انگليسي دانش آموزان يكي از عمده ترين ملاك هاي موفقيت در عرصه رقابت هاي علمي در جهان امروز تلقي مي شود . لذا در مدارس موفق ، هماهنگ نمودن محتواي آموزش زبان انگليسي با كتب درسي علوم پايه ( به شيوه ي آموزش دو زبانه ) مورد تأكيد است .

توجه به زبان فرانسه از جمله اقدامات جدي اين مركز است .در مجتمع آموزشي آفرينش ضمن هماهنگ شدن با الگوهاي مفيد آموزشي سفارت فرانسه در ايران و تأمين كتب و محتواي مناسب ، از طريق اساتيد تراز اول و متخصص ، گامي موثر در ايجاد فرصت جديد به دانش آموزان برداشته شود .

آفرينش بعنوان يك مدرسه غير دولتي موفق ، كلاسهاي كنكور و آموزش المپيادهاي علمي در صدر فعاليت ها قرار دارد و همچنين به درس كامپيوتر با محتواي مباني تا پيشرفته(ICDL) و ساخت كليپ و پاورپوينت و آموزش فتوشاپ به عنوان ابزار تقويت و تسهيل كننده يادگيري نگاه مي كند .

يك مجموعه موفق و استاندارد ، به بازي و ورزش دانش آموزان توجه ويژه مي كند . در مجموعه آفرينش ، با احداث سالن ورزشي سر پوشيده و محوطه وسيع ، فرصت مناسب جهت آموزش شاخه هاي مختلف ورزشي و تمرين مسابقات فراهم شده است .

يك مجموعه موفق هوشمند چون آفرينش داراي كلاس هاي استاندارد با نور كافي و امكان دسترسي به ابزار كمك آموزشي چون ويدئو پروژكشن ، كامپيوتر ، ضبط و وسايل صوتي و تصويري كه شرط لازم براي انجام يك فعاليت اثر بخش است مي باشد .

وجود كتابخانه مجهز ، واحد سمعي بصري، كارگاه حرفه و رياضي ، آزمايشگاه مجهز سالن آمفي تئاتر ، سايت كامپيوتر با امكان شبكه و اينترنت  پرسرعت در دسترس كليه دانش آموزان ، به اثر بخشي هر چه بيشتر يادگيري در اين مركز كمك كرده است

آفرينش مجموعه اي شاد ، پويا و پر از انرژي و شادابي است . در اين مجموعه كليه مراسم ها و فعاليت هاي گروهي ، با هماهنگي و هدايت مسئولين و مربيان و مشاوران مقاطع بطور كاملاً نوآورانه و خلاق توسط دانش آموزان اجرا مي شود .

ماحصل تلاش آنها ، همه ساله كسب رتبه هاي بي شمار در مدرسه ، منطقه اي و استان است:

شهرك غرب - بلوار شهيد فرحزادي  -خيابان شهيد مهدي عباسي اناري

تلفن :3-88699321

پست الكترونيكي : afarinesh_sch2 @yahoo com

امكانات اين سايت تماماً متعلق به مجتمع آموزشي آفرينش دارد و هر گونه تقليد و كپي برداري از آن ، مشمول پيگرد قانوني مي شود .